Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Babylon 5 - Kokoontuminen

- The Gathering 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ba­by­lon 5-­sar­jan pi­lot­ti­jak­so.

Ba­by­lon 5-sar­jan pi­lot­ti­jak­so. Si­joit­tuu kol­man­nen ai­ka­kau­den al­kuun, maan­vuo­teen 2257, kun vii­mei­nen Ba­by­lon-a­se­ma lä­he­tet­tiin ava­ruu­teen tuo­maan suo­jaa pa­ko­lai­sil­le, sa­la­kul­jet­ta­jil­le ja muil­le kos­mo­bo­hee­meil­le. Sa­la­mur­haa­jan suun­ni­tel­ma uh­kaa uu­den ase­le­von syn­nyttä­mistä uni­ver­su­miin.
Kes­ki­ta­son ku­va, mut­ta suh­teel­li­sen tark­kaa piir­toa kym­me­nen vuot­ta van­hak­si tv-tuo­tan­nok­si. Ta­va­no­mai­nen DS-rai­ta. Le­vyl­le ei ole tal­len­net­tu lai­sin­kaan ekst­ro­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy