Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Theater of Blood

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
1.56
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (MGM) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tun­net Beet­ho­ve­nin, mai­nit­se kol­me hä­nen upein­ta krii­tik­koaan.

Tun­net Beet­ho­ve­nin, mai­nit­se kol­me hä­nen upein­ta krii­tik­koaan. Tämä vit­si on toi­ses­ta fil­mistä, mut­ta ku­vaa hy­vin tätä Vin­cent Pri­cen klas­sik­koa.
Näyt­te­lijä al­kaa lis­tiä ar­vos­te­li­joi­taan eri roo­li­hah­mois­saan. Jo kan­si pa­nee miet­timään, kum­min päin sen pitäi­si ol­la, theat­re vai thea­ter, brit­ti vai jenk­ki? Châ­teau La­tou­ria­kin mel­kein juo­daan.
B­rit­ti­fii­listä ja ma­kaa­be­ria huu­mo­ria. Mu­ka­na mm. Jack Haw­kins ja Dia­na Rigg. Kuu­le­man mu­kaan elo­ku­van te­ke­mi­seen ku­lui kuu­si gal­lo­naa elo­ku­va­ver­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, hieman rakeinen, ei-anamorfinen kuva. Hieman aliasing-välkyntää. Ei tosiaankaan mikään 1.66:1 kuten kansi kertoo, vaan miltei perinteinen tv-suhde. Uhkaa juuttua loppupuolella. Selkeä, ei kovin kovaääniseen kuunteluun houkutteleva ääniraita. Ei englannin tekstityksiä. Ekstroihin on tallennettu traileri. R1-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy