Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Barbie ja 12 tanssivaa prinsessaa

Barbie in the 12 Dancing Princesses 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1 (SUOMI)
 
Ikäraja:
[3]
Sallittu kaikenikäisille julkaisijan ilmoituksella. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 203192EAN: 5050582435795

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Bar­bien täh­dittämä sa­tue­lo­ku­va 12 tans­si­vas­ta prin­ses­sas­ta, jot­ka jou­tu­vat aut­ta­maan isäänsä val­ta­kun­nan rau­han tur­vaa­mi­ses­sa.

Bar­bien täh­dittämä sa­tue­lo­ku­va 12 tans­si­vas­ta prin­ses­sas­ta, jot­ka jou­tu­vat aut­ta­maan isäänsä val­ta­kun­nan rau­han tur­vaa­mi­ses­sa. Kun­nian­hi­moi­ses­ti to­teu­tet­tu ani­maa­tioe­lo­ku­va va­kuut­taa su­la­van ta­ri­nan­ker­ron­nan ohel­la myös hio­tul­la to­teu­tuk­sel­la ja lä­hes täy­sin puut­tu­val­la tuo­te­mai­nos­tuk­sel­la.

Kuva, ääni & ekstrat

3D-animaatiojälki on hahmojen ilmeitä ja liikkeitä myöten laadukasta, eikä kuvanlaadussa ole lievää kohinaa ja hetkittäistä reunavärinää pahempaa kritisoitavaa. Suomenkielinen dubbaus on tehty laadukkaasti ja Tsekin filfarmoninen kamariorkesteri säestää tapahtumia tyylikkäästi. Ekstroissa making of (13 min.), musiikkivideo ja muistipeli. Ekstrat on dubattu suomeksi. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy