Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Butler

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706140576379

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

T­he But­ler on to­si­ta­ri­naan pe­rus­tu­va ker­to­mus 34-­vuot­ta Yh­dys­val­to­jen pre­si­dent­tejä pal­vel­leen mus­tai­hoi­sen ho­vi­mes­ta­rin elämästä.

T­he But­ler on to­si­ta­ri­naan pe­rus­tu­va ker­to­mus 34-vuot­ta Yh­dys­val­to­jen pre­si­dent­tejä pal­vel­leen mus­tai­hoi­sen ho­vi­mes­ta­rin elämästä (Fo­rest Whi­ta­ker). Traa­gi­ses­ta lap­suu­des­ta van­huu­teen ulot­tu­va ta­ri­na esittää sekä työn että ko­tielämän on­gel­mat ja ro­tu­ky­sy­myk­sien kans­sa kamp­pai­le­van yh­teis­kun­nan jän­nit­teet.
Laa­duk­kaas­ti to­teu­tet­tu elo­ku­va no­jaa hy­vien näyt­te­lijöi­den ja ko­ke­neen oh­jaa­ja/­tuot­ta­ja Lee Da­niel­sin har­tioil­le, jot­ka kan­ta­vat ker­to­muk­sen lop­puun saak­ka. Pol­vei­le­va ta­ri­na on mo­niu­lot­tei­nen kat­saus ro­tue­rot­te­lun tuo­miin on­gel­miin, mut­ta myös ke­hi­tyk­seen ja toi­voon pa­rem­mas­ta tu­le­vai­suu­des­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Ekstroissa poistettuja kohtauksia, mokia, "You and I Ain't Nothin' no More" -musiikkivideo ja kaksi koostetta. (EM)
26/10/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy