Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pride and Glory

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 208378 EAN: 6438044104356

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Is­keväs­ti po­lii­sin kor­rup­tioon ja vähä­va­rai­sen väestön kylläs­ty­mi­seen up­pou­tu­va draa­ma kan­taa li­ki kii­tettävään ar­vioon vah­vo­jen näyt­te­lijä­suo­ri­tus­ten­sa ja jo­pa uu­sia la­tu­ja au­ko­van kä­si­kir­joi­tuk­sen­sa an­sios­ta.

Is­keväs­ti po­lii­sin kor­rup­tioon ja vähä­va­rai­sen väestön kylläs­ty­mi­seen up­pou­tu­va draa­ma kan­taa li­ki kii­tettävään ar­vioon vah­vo­jen näyt­te­lijä­suo­ri­tus­ten­sa ja jo­pa uu­sia la­tu­ja au­ko­van kä­si­kir­joi­tuk­sen­sa an­sios­ta. Mut­ta sa­mal­la tehdään kli­sei­nen ase­tel­ma ir­lan­ti­lai­ses­ta po­lii­si­su­vus­ta, jon­ka pat­riark­ka jou­tuu ih­met­te­lemään poi­kien­sa ja vä­vyn koet­te­le­muk­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Aikamoista ylimääräistä eloa kuvapinnoissa. Ekstroissa 67 min. dokumentti. (PS)
27/06/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy