Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Moulin Rouge! - Collector's Edition

Moulin Rouge! 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­jal­le tyy­pil­li­seen ta­paan ai­kaan ja paik­kaan kuu­lu­mat­to­mia lau­lu­ja vil­je­levä mu­si­kaa­li ja­kaa mie­liä.

Oh­jaa­jal­le tyy­pil­li­seen ta­paan ai­kaan ja paik­kaan kuu­lu­mat­to­mia lau­lu­ja vil­je­levä mu­si­kaa­li ja­kaa mie­liä. Leo­nard Mal­tin an­toi täl­le kak­si täh­teä.
En­simmäi­set puo­li tun­tia me­nevät­kin hap­po­tah­dis­sa lei­ka­tuin koh­tauk­sin. Mut­ta tämän jäl­keen seu­raa hie­nos­ti oh­jat­tu, haus­kan nos­tal­gi­nen kun­nia­no­soi­tus va­rie­teel­le, ro­man­tii­kal­le ja tun­ne­tuil­le rak­kaus­lau­luil­le, po­pu­laa­ri­kult­tuu­rin mo­saiik­ki­mai­nen pot­pu­ri.
Täh­det lau­la­vat eri­no­mai­ses­ti, ko­van­luo­kan avus­tuk­sel­la (mm. Bowie, Bo­no). John Le­gui­za­mo suo­riu­tuu rous­seau­lai­ses­ta "Na­tu­re Boys­ta" Nat King Co­len ja Ola­vi Vir­ran ar­voi­ses­ti. Marc Bo­lan ei ikävä kyllä eh­ti­nyt nähdä "C­hild­ren of the Re­vo­lu­tio­nin" uu­siokäyttöä. Et­si jou­kos­ta Ky­lie Mi­no­gue ja Oz­zy Os­bour­ne.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on liki moitteeton ja värikylläinen. Ääniraidat soivat ytimekkäästi ja elävästi. Kahdella levyllä. Mm. kaksi kommenttiraitaa, 26 min. dokumentti, lukemattomia haastatteluja, tanssien koreografia, designia, julisteita, trailereita ja kohtauksia ilman matte-taustoja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy