Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dyyni

Dune: the Miniseries 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 273 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­ci­fi Chan­ne­lin vuo­den 2000 jou­lu­na kol­me­na perättäi­senä il­ta­na esittämä Dyy­ni on kaik­kien ai­ko­jen par­hai­ta tv:n mi­ni­sar­jo­ja.

S­ci­fi Chan­ne­lin vuo­den 2000 jou­lu­na kol­me­na perättäi­senä il­ta­na esittämä Dyy­ni on kaik­kien ai­ko­jen par­hai­ta tv:n mi­ni­sar­jo­ja.
Da­vid Lync­hin jät­timäi­siä mit­ta­suh­tei­ta ei saa­vu­te­ta, mut­ta ta­ri­na on en­nen kaik­kea su­ju­va. Myös la­vas­tuk­set ovat täy­sin us­kot­ta­via.
Paul At­rei­de­sia näyt­te­levä Alec New­man vai­kut­taa aluk­si köyhän mie­hen mark­ha­mil­lil­ta, mut­ta pet­raa lop­pua koh­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Vittorio Storaron upea näkemys tallentuu kahdelle levylle kiitettävällä tavalla. Varsinkin värikylläisyys on mainittava. Myös tv-tuotannoksi kaukonäköinen 5.1-ääni vaikuttaa elävältä. Ekstroissa traileri, kaksi 30 min. dokumenttia ja kuvagalleria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.

Samasta kynästä

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy