Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Trainspotting

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 99772EAN: 7321944146696

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ei enää mitään Lauan­tai-il­las­ta sun­nun­taiaa­muun, vaan huu­mei­den ty­ki­tystä kei­noil­la, jos toi­sel­la­kin Edin­burg­hin työläis­kort­te­leis­sa.

Ei enää mitään Lauan­tai-il­las­ta sun­nun­taiaa­muun, vaan huu­mei­den ty­ki­tystä kei­noil­la, jos toi­sel­la­kin Edin­burg­hin työläis­kort­te­leis­sa.
E­lo­ku­va on haus­ka, va­roit­te­le­va ja rea­lis­ti­nen sa­maan ai­kaan. Hie­no kas­ti pärjä­si hy­vin ural­laan tämän jäl­keen: Ewan McG­re­gor, Ewen Brem­ner, Jon­ny Lee Mil­ler, Ro­bert Car­ly­le. Sitä ei käy ih­met­te­le­mi­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy