Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Star Trek - 2-Disc Special Edition

Star Trek 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 209880EAN: 7332431994706

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Kuvat

Tuttu komentosilta on kokenut onnistuneen muodonmuutoksen
Tuttu komentosilta on kokenut onnistuneen muodonmuutoksen
Uusi miehistö
Uusi miehistö
Kapteeni Kirk pääsee toteuttamaan Luke Skywalker -fantasioitaan jääplaneetalla sijoittuvassa jaksossa, joka on kuin Tähtien sodasta
Kapteeni Kirk pääsee toteuttamaan Luke Skywalker -fantasioitaan jääplaneetalla sijoittuvassa jaksossa, joka on kuin Tähtien sodasta
Zoe Saldana
Zoe Saldana
Bruce Greenwood
Bruce Greenwood
USS Enterprise jää elokuvassa lopulta vähälle huomiolle
USS Enterprise jää elokuvassa lopulta vähälle huomiolle

Elokuva

S­tar Trek -­saa­gan uu­del­leenkäyn­nis­tys siirtää kel­lo­ja ajas­sa taak­sepäin ai­kaan, jol­loin ko­ko köö­ri oli vielä kou­lun­pen­killä.

S­tar Trek -saa­gan uu­del­leenkäyn­nis­tys siirtää kel­lo­ja ajas­sa taak­sepäin ai­kaan, jol­loin ko­ko köö­ri oli vielä kou­lun­pen­killä. Suu­ren mit­ta­luo­kan pe­las­tu­so­pe­raa­tio vetää tuo­reet ko­ke­laat to­si­toi­miin ja En­terp­ri­se saa en­simmäi­sen mie­histönsä. Pre­quel-rat­kai­su toi­mii erittäin hy­vin ja elo­ku­van mie­len­kiin­toi­sin­ta an­tia on­kin tu­tus­tua tut­tu­jen hah­mo­jen nuo­ruu­den vai­hei­siin. It­se pää­juo­ni kuo­lontäh­ti­neen ja kos­toi­neen on taat­tua mo­neen ker­taan tes­tat­tua täh­ti­re­keä.

Kuva

Viitseliäästi loihdittu tähtiooppera näyttää ja kuulostaa hyvältä. Kuva ei ole ehdottoman terävä, mutta toisto on vivahteikasta ja hallittua. Moderniksi scifielokuvaksi väritoisto on myös jätetty miellyttävän luonnolliseksi ainaisen superfluoresenssikäsittelyn sijaan. Ääniraita hoitaa tehtävänsä hyvin, mutta unohdettavasti.

Ääni

Kahdella levyllä, joten ekstroja riittää. Päälevyllä rennon puhelias ja verrattain informatiivinen tekijöiden kommenttiraita, jolla kuullaan ohjaajaa, tuottaja Bryan Burkia, tuottaja Damon Lindelofia ja käsikirjoittajia Roberto Orci ja Alex Kurtzman.

Ekstrat

Varsinaisella ekstralevyllä pitkä lista lisukkeita trailereista ja poistetuista kohtauksista monenlaisiin koosteisiin. Erillismaininnan arvoisia ekstroista ovat elokuvaa mukavasti täydentävät poistetut kohtaukset kommentein (14 min.), making of (17 min.), kooste vanhan uudistamisesta (20 min), pikkukiva kooste mokia kuvauksista (6 min.) ja kokoelma elokuvan trailereita. Lisäksi mukana on koosteita näyttelijävalinnoista (29 min.), aluksista (25 min.), avaruusoliosta (17 min.), planeetoista (16 min.), rekvisiitasta ja puvustuksesta (9 min.), äänisuunnittelusta (12 min.), musiikista (6 min.) ja Gene Roddenberrystä (9 min.). Pakan pohjalla vielä suppea interaktiivinen triviapaketti aluksista. (IJ)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy