Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Tappava seitti

Along Came a Spider 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Lee Ta­ma­ho­ri on va­jon­nut upean Ker­ran so­tu­rei­ta -e­lo­ku­van­sa jäl­keen tähän ja te­kipä vielä Bon­din­kin.

Lee Ta­ma­ho­ri on va­jon­nut upean Ker­ran so­tu­rei­ta -e­lo­ku­van­sa jäl­keen tähän ja te­kipä vielä Bon­din­kin.
Tap­pa­va seit­ti on kli­seillä las­tat­tu jat­ko-o­sa tri. Cros­sin tut­ki­muk­siin. Se­naat­to­rin tytär kid­na­pa­taan, Cross kär­sii pa­rin­sa kuo­le­mas­ta ja kid­nap­paa­ja käyttää ti­lan­net­ta hyväk­seen. Juo­nen kans­sa ven­koi­lu­kaan ei au­ta asiaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni, joten edes teknisesti tämä on ensiosaa parempi. Ekstroissa traileri ja 13 min. mainosdokumentti. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy