Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Riivattu

Insidious 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 268850EAN: 6438044303261

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Voi­ko tämä ol­la tot­ta?

Voi­ko tämä ol­la tot­ta? Kol­me­tois­ta­vuo­tias tytär on tul­lut kai sii­hen ikään, et­tei hän ha­lua nähdä tätä. Gen­re­tun­te­mus on luul­ta­vas­ti men­nyt liian pitkäl­le, sillä hän tai­si tietää, mitä tu­le­man pitää. Pitkästä ai­kaa on teh­ty kau­hue­lo­ku­va, jo­ka ai­heut­taa muu­ta­man ker­ran ai­ka­moi­sen pas­ka­hal­vauk­sen, ajaa ihon ka­nan­li­hal­le ja is­kee sähkö­vai­je­rin selkään. Suu­rin piir­tein tässä jär­jes­tyk­sessä.
O­pet­ta­ja­mies, sä­veltäjä­vai­mo ja kol­me pientä las­ta muut­ta­vat pois uu­des­ta ta­los­taan vai­mon yli­luon­nol­lis­ten ko­ke­mus­ten vuok­si. Poi­ka on koo­mas­sa, ja mie­hen käytös herättää epäi­lyk­siä. Tästä lei­vo­taan ai­ka­moi­nen kau­hu­kak­ku. Lap­suu­den­pel­ko­ja ja unien ou­toa maail­maa hyö­dyn­netään. Ghost­bus­ters ja Star Wars -huu­mo­ria­kin vilh­jellään ma­kaa­be­ril­la ta­val­la. Heik­ko­her­moi­simn­pien on syytä ol­la vain kat­so­vi­naan, ku­toa suk­kaa tai na­pu­tel­la ar­vos­te­lua puo­li­val­miik­si.
Te­kijöillä on his­to­rias­saan Pa­ra­nor­mal Ac­ti­vi­ty, jo­ka ei kyllä ol­lut juu­ri yhtään mitään tähän ver­rat­tu­na. Älä kat­so yk­sin ja jos kat­sot, älä vil­kui­le pi­mei­siin ik­ku­noi­hin tai hämä­riin nurk­kiin. Äläkä me­ne nuk­ku­maan.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. BD:n tarkkuus on molemmin osin selkeä. Ei ekstroja. (PS)
02/10/2011

Tekijät

Ohjaaja: James Wan
Pääosissa: Patrick Wilson Rose Byrne
Tarina: Leigh Whannell
Kuvaus: David M. Brewer
Musiikki: Joseph Bishara

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy