Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Pikkujalka - 3D

Smallfoot 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112747398

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­ko per­heen seik­kai­lu iso­ja­las­ta, jo­ka lentää alas la­jin­sa ly­my­pai­kas­ta Hi­ma­la­jan hui­pul­la ja huo­maa, että ympäröivä maail­ma on täynnä ta­run­hoh­toi­sia pik­ku­jal­ko­ja.

Ko­ko per­heen seik­kai­lu iso­ja­las­ta, jo­ka lentää alas la­jin­sa ly­my­pai­kas­ta Hi­ma­la­jan hui­pul­la ja huo­maa, että ympäröivä maail­ma on täynnä ta­run­hoh­toi­sia pik­ku­jal­ko­ja.
Lup­sak­ka seik­kai­lu heittää vir­keäs­ti volt­tia al­kua­se­tel­man­sa kans­sa ja tar­joaa hyvän­tuu­li­sen epi­so­din, jos­sa en­nak­ko­luu­lot ovat kuin raa­ka pa­kas­te­ka­la: teh­ty kyp­sennättäväk­si. Vet­reän sup­liik­ki elo­ku­va näyttää vetävän kaik­ki ruu­dun ää­reen 50 vuo­den ikä­hai­ta­ril­la.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu It­se il­ki­mys -saa­gan luo­neen Ser­gio Pab­lo­sin työstämään tois­tai­sek­si jul­kai­se­mat­to­maan las­ten­kir­jaan "Ye­ti Tracks".

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen 2D-kuva on puuterimaisen luminen ja pastellimaisen kohmeisella tavalla pehmeän värikäs. Omalta levyltään löytyvä 3D-kuva lisää tähän syvyyden tuntua maltillisesti. Musiikkinumerot jäävät hieman keskimääräisiksi, mutta suomenkielinen äänityöskentely on muutoin kivasti kohdillaan. Alkuperäisääniraita on taltioitu DTS-HD Master Audiona ja pohjoismaiset dubbaukset DD5.1:senä. Boksi sisältää sekä elokuvan HD- että 3D-versiot omilla levyillään. Ensimmäisen lisukkeina mm. lyhytelokuva ja musiikkivideoita. (IJ)
24/02/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy