Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Chips

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112738402

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Huu­mo­ri­hen­ki­nen epi­so­di ros­vois­ta ja po­lii­seis­ta, jot­ka kaik­ki pii­lot­te­le­vat Ka­li­for­nian maan­tie­po­lii­sin kos­tuu­meis­sa toi­siaan jah­da­ten.

Huu­mo­ri­hen­ki­nen epi­so­di ros­vois­ta ja po­lii­seis­ta, jot­ka kaik­ki pii­lot­te­le­vat Ka­li­for­nian maan­tie­po­lii­sin kos­tuu­meis­sa toi­siaan jah­da­ten.
E­lo­ku­van taus­tal­la on 70- ja 80-lu­ku­jen tait­teen suo­sit­tu TV-sar­ja kah­des­ta Ka­li­for­nian maan­tei­den ri­ta­ris­ta, jot­ka bud­dy-hen­ki­sen draa­man lo­mas­sa rat­ko­vat ri­kok­sia ja ai­heut­ta­vat ruuh­ka­sol­mu­ja. Al­ku­peräis­sar­jas­sa pääo­sis­sa näh­tiin Erik Est­ra­da ja Lar­ry Wil­cox, jois­ta en­simmäi­nen nähdään myös tässä pie­nessä ca­meo-roo­lis­sa. Elo­ku­vas­ta pois jä­te­tyn Wil­co­xin sa­no­ja lai­na­ten tämä uu­sin­ta ka­na­voi hie­man Nui­jaa ja To­si­nui­jaa, eikä si­ten ole ol­lut kaik­kien pu­ris­tien mie­leen. Ky­se on kui­ten­kin viih­dyttävästä hat­ta­ras­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja puhdas, yksinkertainen ääniraita. Ekstroissa making of (9 min.), poistettuja kohtauksia (10 min.) ja kaksi koostetta taka-ajoista (9 min.) ja Ducati-moottoripyöristä (5 min.). (IJ)
06/09/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy