Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Josie and the Pussycats

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pe­rus­tuu Arc­hies -­sar­ja­ku­va­leh­den täy­te­sar­jaan, jos­sa seik­kai­lee tyttöbän­di.

Pe­rus­tuu Arc­hies (e­li Jus­tus) -sar­ja­ku­va­leh­den täy­te­sar­jaan, jos­sa seik­kai­lee tyttöbän­di. Rock­mu­siik­ki on hal­li­tuk­sen juo­ni, jol­la pe­las­te­taan ta­lous­po­li­tii­kan toi­mi­vuus. Rock on hyvää suh­dan­teil­le. Huk­kaa eväänsä ai­ka äk­kiä, mut­ta tyttöe­ner­gia on sym­paat­tis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, hieman turhaa värinää yksityiskohdissa. Elävä ääniraita. Musiikki on poppia keveillä punksoundeilla. Ekstroissa 24 min. dokumentti, kolme poistettua kohtausta, traileri ja kolme musiikkivideota. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy