Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Star Trek VIII - First Contact

Star Trek VIII - Ensimmäinen yhteys 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1996Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 100089EAN: 7332431994782

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

En­simmäi­nen it­senäi­nen uu­den su­ku­pol­ven Star Trek -e­lo­ku­va usut­taa Bor­git so­ta­ja­lal­le En­terp­ri­sea ja ko­ko ih­mis­kun­taa vas­taan.

En­simmäi­nen it­senäi­nen uu­den su­ku­pol­ven Star Trek -e­lo­ku­va usut­taa Bor­git so­ta­ja­lal­le En­terp­ri­sea ja ko­ko ih­mis­kun­taa vas­taan. Ai­ka­hy­pyn seu­rauk­se­na kap­tee­ni Pi­card mie­histöi­neen pää­tyy nenä­tys­ten ko­ko täh­ti­mat­kai­lun isän (Ja­mes Cro­mwell) kans­sa, jol­le on Bor­gien ai­ka­kir­jois­sa va­rat­tu hie­man ter­mi­naat­to­rei­den John Con­no­ria muis­tut­ta­va roo­li. Bor­geil­ta to­sin tun­tuu puut­tu­van Sky­ne­tin päättäväi­syys, ja niinpä uh­ka ei on­nek­si pää­se kä­si­var­ren mit­taa lä­hemmäs to­teu­tu­mis­ta.
Poi­ka­mai­nen seik­kai­lu rul­laa nä­tis­ti eteenpäin ja ka­ra­mel­livä­rein ko­ris­tel­lut mie­li­ku­vi­tuk­sek­kaat miljööt tar­joa­vat ta­pah­tu­mil­le näyttävät puit­teet. Ai­noas­taan ko­ne­pis­too­lil­la räis­ki­mi­nen tun­tuu har­ha-as­ke­leel­ta, mut­ta se­kin on pie­ni kau­neus­vir­he muu­toin lup­sa­kas­sa tie­teisd­raa­mas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on vakuuttavan tarkka, väritoistoltaan rikas ja vakaan levollinen. Tehokas ääniraita hoitaa tehtävänsä napakasti käryytellen paikoin lasereita ja vaiheisia ympäri olohuonetta sangen tehokkaasti. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, käsikirjoittajien kommenttiraita, fanikommenttiraita, tietopankki, teaseri (HD), traileri (HD), kuvagalleria ja sarja koosteita tuotannosta (yht. 68 min.), tarinasta (yht. 35 min.), hahmoista (yht. 53 min.) ja tehosteista (yht. 32 min.). Lisäksi mukana on toinen osa Brent Spiner ja Data -koosteesta (HD 8 min.), tribuutti säveltäjä Jerry Goldsmithille (20 min.), kooste paneelikeskustelusta (HD 13 min.), faktavideo aikamatkustuksesta (HD 3 min.), kansainvälisen avaruusaseman tervehdys (HD 9 min.) ja katsaus tosielämän SpaceShipOneen (HD 5 min.). (IJ)
13/01/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy