Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Batman paluu

Batman Returns 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1992Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 97887EAN: 7321946217004

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Bat­ma­nin jat­ko-o­sa on yllättäen kestä­nyt ai­kaa mil­tei pa­rem­min kuin edeltäjänsä.

Bat­ma­nin jat­ko-o­sa on yllättäen kestä­nyt ai­kaa mil­tei pa­rem­min kuin edeltäjänsä. Suu­rin syy tähän on se, että oh­jaa­ja Tim Bur­to­nin oma au­teur-jäl­ki nä­kyy pal­jon pa­rem­min ma­kaa­be­rei­na vi­ri­tyk­sinä, kun Bat­man tyy­tyi ole­maan ai­ka suo­ra­vii­vais­ta me­noa.
Aiem­min tun­tui, että Bat­ma­nin pa­luu (suo­men­nos on tässä muo­dos­sa al­ku­teks­teis­sa) jäi edeltäjästään, kos­ka Bur­to­nil­la on pie­niä vai­keuk­sia saa­da jat­ko-o­sa käyn­tiin hyvän de­byy­tin jäl­keen. To­ki Bat­man esiin­tyy vähän en­simmäi­sen tun­nin ai­ka­na. Me­no on niin roi­sia, et­tei tämä ole tar­koi­tet­tu ai­na­kaan per­heen pie­nim­mil­le. Lo­pul­ta tämä saat­taa­kin ol­la kestä­vin osa pitkää
e­lo­ku­va­sar­jaa.
Si­vuo­sat toi­mi­vat eri­no­mai­ses­ti. Elo­ku­va al­kaa haus­kas­ti Ping­vii­nin syn­tymällä (jos pitää mus­tas­ta huu­mo­ris­ta). Viemä­rien val­tias­ta näyt­te­lee su­ve­ree­nis­ti Dan­ny De Vi­to, Mic­hel­le Pfeif­fer sä­hi­see Kis­sa­nai­sen roo­lis­sa.. Lii­ke­mies­rois­to Max Sh­rec­kinä Ch­ris­top­her Wal­ken, jo­ka ha­luaa imeä Got­ham Ci­tyn sähköt käyttöönsä.

Kuva, ääni & ekstrat

Batmanin paluu hyötyy huomattavasti ensimmäistä Batman-elokuvaa enemmän HD-tarkkuudesta. Kuva näyttää upealta ja ääniraita kuulostaa perin dynaamiselta. Ekstroissa 132 min. dokumentit, kommenttiraita, musiikkivideo ja traileri. (PS)
23/01/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy