Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sabrina

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo­pa hämmäs­tyttävän toi­mi­va uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­ti, mut­ta har­vem­min näitä saa­daan­kaan laa­tuoh­jaa­jal­le suos­tu­tel­tua.

Jo­pa hämmäs­tyttävän toi­mi­va uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­ti, mut­ta har­vem­min näitä saa­daan­kaan laa­tuoh­jaa­jal­le suos­tu­tel­tua. Har­ri­son Ford, Ju­lia Or­mond ja Greg Kin­near jou­tui­vat te­kemään Humph­rey Bo­gar­tin, Aud­rey Hep­bur­nin ja Wil­liam Hol­de­nin roo­lit uu­sik­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni, mutta produktio ei juurikaan hyödy tekniikan uudistuksista sitten vuoden 1954. Ekstroihin on tallennettu vain traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy