Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jonah Hex

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 78 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 248604EAN: 5051895052938

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hyvästä län­nen­sar­ja­ku­vas­ta on vai­kea saa­da ai­kaan hyvää elo­ku­va­so­vi­tus­ta.

Hyvästä län­nen­sar­ja­ku­vas­ta on vai­kea saa­da ai­kaan hyvää elo­ku­va­so­vi­tus­ta. Tästä esi­merk­keinä käyvät Gi­rau­din Blue­ber­ry ja Mor­ri­sin sekä Gos­cin­nyn Luc­ky Lu­ke, mik­sei myös Bo­nel­lin ja Ga­le­pin Luc­ky Lu­ke, jos­ta ei to­sin voi yk­si­se­lit­tei­ses­ti sa­noa, on­ko se hyvä sar­ja­ku­va. Ai­na­kin sitä lu­kies­sa tu­lee hy­vin uni.
Te­xin kans­sa myös Jo­nah Hex jää va­lin­kau­has­sa hei­lu­maan, sillä 1970-lu­kui­nen DC-sar­ja­ku­va on kus­tan­ta­jan­sa van­ki. Myön­teistä siinä oli poik­keuk­sel­li­nen kyy­ni­syys, ja ru­jon pää­hen­kilön myyt­ti­syys.
E­lo­ku­va­ver­sio jää kyllä mat­kan var­rel­le. Kun al­ku­peräi­nen sar­ja­ku­va pe­rus­tui is­ke­viin ja ly­hyi­siin ta­ri­noi­hin, jos­sa san­ka­ri tu­li ja läh­ti, elo­ku­van­te­kijät luot­ta­vat me­ga­lo­maa­ni­sen Yh­dys­val­tain vi­hol­li­sen (ma­nee­ri­nen John Mal­ko­vich) ve­to­voi­maan. Asiaa ei au­ta Josh Bro­li­nin aut­ta­ma­ton pyö­reys san­ka­ri­na. Us­kot­ta­van Jo­nah He­xin pitäi­si ol­la luu­ta ja nah­kaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. DVD jää selvästi jälkeen BD:n erottelukyvystä. Ekstroissa 5 min. poistetut kohtaukset. (PS)
10/02/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy