Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuka pelkää Virginia Woolfia? – kahden levyn erikoisjulkaisu

Who’s Afraid of Virginia Woolf? 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1966Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 74842EAN: 7321944124144

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vä­kevä aviol­li­sen hel­ve­tin ku­vaus pa­nee edel­leen Berg­ma­nin­kin tu­ti­se­maan, vaik­ka eräi­den krii­ti­koi­den mu­kaan tämä ei tun­nu enää missään.

Vä­kevä aviol­li­sen hel­ve­tin ku­vaus pa­nee edel­leen Berg­ma­nin­kin tu­ti­se­maan, vaik­ka eräi­den krii­ti­koi­den mu­kaan tämä ei tun­nu enää missään. Kyllä tun­tuu.
Y­lio­pis­ton apu­lais­reh­to­ri (Ric­hard Bur­ton) kär­sii reh­to­rin tyttä­ren (E­li­za­beth Tay­lor) nai­tuaan am­ma­til­li­ses­ta vähät­te­lystä ja puo­li­son­sa al­ko­ho­lis­min sä­vyttämästä elämästä. On­gel­mien syyt ovat kui­ten­kin vielä­kin klas­si­sem­mat. Mu­na ja ka­na vuo­rot­te­le­vat. Vyyh­ti al­kaa avau­tua, kun uu­si opet­ta­ja saa­puu nuo­rik­kon­sa (Geor­ge Se­gal, San­dy Den­nis) kans­sa yö­vie­rai­lul­le ja seu­rue pää­tyy juo­pot­te­le­maan li­ki vii­mei­sel­le ra­jal­le. Oh­jaa­jan de­byyt­ti kah­mi vii­si Os­ca­ria. Elo­ku­van ni­mi viit­taa klas­si­seen fe­mi­nis­tiin Vir­gi­nia Wool­fiin.

Kuva, ääni & ekstrat

Alkupuolella levoton mustavalkokuva paranee studiokuvauksiin siirryttäessä tarkemmaksi. Selkeä monoraita. Ekstroissa kommenttiraita, 67+20+11 min. dokumentit, Sandy Dennisin koekuvaus /7 min.), ohjaajan haastattelu vuodelta 1966 (9 min.) ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy