Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Rambo III

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1988Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC1 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 95580EAN: 5050582604078

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tai­maa­lai­seen munk­ki­luos­ta­riin vetäy­ty­nyt Ram­bo jou­tuu jättämään me­di­taa­tion sik­seen ja suun­nis­ta­maan Af­ga­nis­ta­niin, missä van­ha ka­mu, evers­ti tai­men­mies, on jää­nyt neuk­ku­jen van­gik­si.

Tai­maa­lai­seen munk­ki­luos­ta­riin vetäy­ty­nyt Ram­bo jou­tuu jättämään me­di­taa­tion sik­seen ja suun­nis­ta­maan Af­ga­nis­ta­niin, missä van­ha ka­mu, evers­ti tai­men­mies, on jää­nyt neuk­ku­jen van­gik­si. Stal­lo­nen mu­kaan tar­koi­tuk­se­na oli sa­noa jo­ta­kin syväl­listä USA:n Viet­na­min so­dan ja NL:n Af­ga­nis­ta­nin so­dan yhtäläi­syyk­sistä, mut­ta sa­no­ma pää­si lo­pul­ta tal­lau­tu­maan kaa­va­mai­sen toi­min­nan jal­koi­hin. Jär­keä tässä ei ole hi­tus­ta­kaan, mut­ta on haus­ka nähdä taas pitkästä ai­kaa mistä mo­net Hot Shot­sien sket­sit ovat juon­ta­neet juu­ren­sa – eten­kin alun nal­le­kark­ki­tap­pe­lua on vai­kea kat­soa naa­ma po­ke­ril­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on tasalaatuisempi sarjan aiempiin osiin verrattuna, mutta yllättäen toiston tarkkuudessa ei kuitenkaan ylletä näiden parhaalle tasolle. Ääniraita on selvästi tilavampi kuin sarjan aiemmissa osissa, mutta muutoin anti on pitkälti samaa kastia. Tekstitys jättää pientä toivomisen varaa, mutta käytännössä kaikki virheet ovat kuitenkin verrattain triviaaleja, kuten 500 kilometrien kääntäminen 800 kilometriksi, tai "It's gotta end for me sometime" kääntäminen muotoon "Minun täytyy ensin löytää itseni". Ekstroissa aiempien osien levyiltä tuttu Stallonen haastattelu (9 min.). (IJ)
18/06/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy