Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Teinidraamakuningattaren tunnustuksia

Confessions of a Teenage Drama Queen 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 111337  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ke­peä ja kaa­van­mu­kai­nen tei­ni­ko­me­dia tytöstä, jo­ka jou­tuu muut­ta­maan New York Ci­tystä Jer­sey­hyn ja so­peu­tu­maan uu­sin kou­lu­ka­ve­rei­hin.

Ke­peä ja kaa­van­mu­kai­nen tei­ni­ko­me­dia tytöstä (Lind­say Lo­han), jo­ka jou­tuu muut­ta­maan New York Ci­tystä Jer­sey­hyn ja so­peu­tu­maan uu­sin kou­lu­ka­ve­rei­hin. Oh­jaa­ja on ni­met­ty jo syn­tyessä oi­vak­si tei­ni­tyttöhömpän te­kijäk­si, jo­ten laa­duk­kaas­ta kli­se­lin­gos­ta tässä on ky­se.

Kuva, ääni & ekstrat

Lopun musiikkiesityksessä kuva menettää hetkellisesti otteensa, mutta muutoin jälki on niin tarkkuudeltaan kuin väritoistoltaankin toimivan onnistunutta. Toimivan selkeä ja teinipopilla kuorrutetun ääniraidan vähäiset tehosteet toimivat ongelmitta. Suomeksi tekstitetyissä ekstroissa äänekäs ja hetkittäin informatiivinen ohjaajan kommenttiraita, jolla lisäksi käsikirjoittaja Gail Parent ja tuottajat Jerry Leider ja Robert Shapiro. Lisäksi mukana lyhyt making of (6 min), poistettu kohtaus (3 min.) ja Lindsay Lohanin musiikkivideo. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy