Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Spy Kids 3 - peli on pelattu

Spy Kids 3 Game Over 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 79 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 110338EAN: 6438044010251

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

S­py Kids sar­jan kak­si jat­ko-o­saa ovat har­vi­nai­sia ta­pauk­sia, kos­ka pui­kois­sa on laa­tuoh­jaa­ja.

S­py Kids sar­jan kak­si jat­ko-o­saa ovat har­vi­nai­sia ta­pauk­sia, kos­ka pui­kois­sa on laa­tuoh­jaa­ja. Nuo­ri­soa­gent­ti läh­tee pe­las­ta­maan si­sar­taan tie­to­ko­ne­pe­lin sisältä Tro­nin ta­paan.
Las­ten pe­li­kult­tuu­ria pa­ro­dioi­daan ai­ka her­kul­li­ses­ti. Per­heen tär­keyttä tuo­daan esil­le su­ju­vas­ti. Syl­ves­ter Stal­lo­nen Le­lun­te­kijä on epäon­nis­tu­nut va­lin­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja elävä ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita, 10 min. elokuvakoulu, kolme musiikkivideota, viisi dokumenttia (2+7+21+1+1) ja elokuvan 3 D versio. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy