Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Spy Kids 3 - peli on pelattu

Spy Kids 3 Game Over 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 79 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 110338EAN: 6438044010251

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­py Kids sar­jan kak­si jat­ko-o­saa ovat har­vi­nai­sia ta­pauk­sia, kos­ka pui­kois­sa on laa­tuoh­jaa­ja.

S­py Kids sar­jan kak­si jat­ko-o­saa ovat har­vi­nai­sia ta­pauk­sia, kos­ka pui­kois­sa on laa­tuoh­jaa­ja. Nuo­ri­soa­gent­ti läh­tee pe­las­ta­maan si­sar­taan tie­to­ko­ne­pe­lin sisältä Tro­nin ta­paan.
Las­ten pe­li­kult­tuu­ria pa­ro­dioi­daan ai­ka her­kul­li­ses­ti. Per­heen tär­keyttä tuo­daan esil­le su­ju­vas­ti. Syl­ves­ter Stal­lo­nen Le­lun­te­kijä on epäon­nis­tu­nut va­lin­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja elävä ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita, 10 min. elokuvakoulu, kolme musiikkivideota, viisi dokumenttia (2+7+21+1+1) ja elokuvan 3 D versio. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy