Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Hitman’s Bodyguard

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: FutureFilmKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6416548603339

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FutureFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ex-­hen­ki­var­ti­ja jou­tuu saat­ta­maan har­mil­li­sen tut­tua palk­ka­mur­haa­jaa to­dis­ta­jak­si Haa­gin so­taoi­keu­denkäyn­tiin.

Ex-hen­ki­var­ti­ja (Ryan Rey­nolds) jou­tuu saat­ta­maan har­mil­li­sen tut­tua palk­ka­mur­haa­jaa (Sa­muel L. Jack­son) to­dis­ta­jak­si Haa­gin so­taoi­keu­denkäyn­tiin. Perässä seu­raa sit­keä köö­ri pa­hik­sia, jot­ka ha­lua­vat päättää pa­ri­val­ja­kon mat­kan ni­mettömään hau­taan.
Toi­min­ta­ko­me­dia ei ai­van nou­se Ke­vin Cost­ne­rin Bo­dy­guar­dia mu­kail­leen pos­ket­to­man pos­te­rin­sa herättä­mien odo­tus­ten ta­sol­le, mut­ta la­taa sil­ti pas­se­lin sup­lii­kin ja viih­dyttävän pöhkön toi­min­ta­ral­lin. Lais­kas­ti ete­nevä elo­ku­va on ehkä kynäil­ty vis­ki­pul­lon ää­ressä jo­kel­lel­len, mut­ta to­teu­tus on tek­ni­ses­ti ta­so­kas ja läppä pai­koin lentävää.
Pää­kol­mi­kon ympä­ril­le ra­ken­tu­va jat­ko-o­sa on par­hail­laan te­keillä ni­mellä "T­he Hit­man's Wi­fe's Bo­dy­guard", jo­ten ehkä nyt päästään ta­pai­le­maan ta­ka­vuo­sien Ke­vin Cost­ner & Whit­ney Hous­ton jännä­rin tee­mo­ja pos­te­ria pi­demmäl­le. Mu­ka­na ovat näillä nä­ky­min myös An­to­nio Ban­de­ras ja Mor­gan Free­man.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva näyttää muutamat trikkikuvansa, mutta tarjoaa muutoin ihailtavan avaran ja rouhean näyttämön toiminnalle. Geneerinen ääniraita hoitaa tonttinsa asiallisesti, mutta liikoja yrittämättä. Ekstraton. (IJ)
02/08/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy