Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Daylight – paniikki tunnelissa

Daylight 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
VET: T-100048EAN: 6420201099049

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si har­vois­ta laa­duk­kais­ta Syl­ves­ter Stal­lo­nen elo­ku­vis­ta.

Yk­si har­vois­ta laa­duk­kais­ta Syl­ves­ter Stal­lo­nen elo­ku­vis­ta. Ve­de­na­lai­nen tun­ne­li räjähtää ja en­ti­nen pe­las­tu­sam­mat­ti­lai­nen yrittää pe­las­taa louk­koon jou­tu­neet.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuin tehty kotiteatteriin. Teknisesti moitteeton. Tarkka kuva. Efektit jymisyttävät subbaria kummasti. Bonuksina tuotantotietoja, biografeja ja traileri. DTS R1-julkaisuna. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy