Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Knowing

Tieto 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 209851EAN: 5708758676939

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Bos­to­ni­lai­nen täh­ti­tie­tei­lijä koh­taa ou­don nu­me­roar­voi­tuk­sen, jo­ka al­kaa pik­ku­hil­jaa vai­kut­taa suo­ra­nai­sel­ta Jo­han­nek­sen il­mes­tyk­seltä.

Bos­to­ni­lai­nen täh­ti­tie­tei­lijä (Ni­co­las Ca­ge) koh­taa ou­don nu­me­roar­voi­tuk­sen, jo­ka al­kaa pik­ku­hil­jaa vai­kut­taa suo­ra­nai­sel­ta Jo­han­nek­sen il­mes­tyk­seltä. Knowing, eli vain le­vyn ta­ka­kan­nes­sa suo­ma­lai­sel­ta ni­meltään Tie­to, pys­tyy pik­ku­hil­jaa ra­ken­ta­maan jän­ni­tystä, mut­ta kaa­tuu tur­han tut­tui­hin piir­tei­siin, jot­ka muis­tut­ta­vat kai­ken maail­man Fi­nal Des­ti­na­tion –­huu­hai­lu­ja tai mui­ta maail­man lop­pu tu­lee –ai­hei­sia ku­vael­mia. Laa­tu­ta­sol­la kui­ten­kin py­sy­tellään, minkä osoit­taa tyy­likkääs­ti to­teu­tet­tu lop­pu­rat­kai­su.
S­ci­fi-ai­heis­ten elo­ku­vien pe­ri­syn­ti on usein siinä, että kä­si­kir­joit­ta­jat käyttävät lii­ke­nevän va­ran­ton­sa mie­len­kiin­toi­sen ja mie­li­ku­vi­tus­ta kii­hot­ta­van lähtöa­se­tel­man ke­hit­te­lyyn. Kat­so­jan odo­tuk­set nou­se­vat ää­rim­mil­leen, kun­nes ba­naa­li lop­pu­rat­kai­su mätkäistään päin sil­miä. Kir­jai­li­ja Ray Brad­bu­ry ei ikinä sor­tu­nut tähän, vaan kas­vat­ti jän­ni­tettä pik­ku­hil­jaa il­keään lop­pu­kie­mu­raan saak­ka. Tässä suh­tees­sa Knowing – Tie­to ei hä­peä la­ji­tyyp­pinsä edessä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita edustavat hyvää BD-tekniikkaa. Levylle ei ole tallennettu ekstroja. (PS)
12/11/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy