Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Knowing

Tieto 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 209851EAN: 5708758676939

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Bos­to­ni­lai­nen täh­ti­tie­tei­lijä koh­taa ou­don nu­me­roar­voi­tuk­sen, jo­ka al­kaa pik­ku­hil­jaa vai­kut­taa suo­ra­nai­sel­ta Jo­han­nek­sen il­mes­tyk­seltä.

Bos­to­ni­lai­nen täh­ti­tie­tei­lijä (Ni­co­las Ca­ge) koh­taa ou­don nu­me­roar­voi­tuk­sen, jo­ka al­kaa pik­ku­hil­jaa vai­kut­taa suo­ra­nai­sel­ta Jo­han­nek­sen il­mes­tyk­seltä. Knowing, eli vain le­vyn ta­ka­kan­nes­sa suo­ma­lai­sel­ta ni­meltään Tie­to, pys­tyy pik­ku­hil­jaa ra­ken­ta­maan jän­ni­tystä, mut­ta kaa­tuu tur­han tut­tui­hin piir­tei­siin, jot­ka muis­tut­ta­vat kai­ken maail­man Fi­nal Des­ti­na­tion –­huu­hai­lu­ja tai mui­ta maail­man lop­pu tu­lee –ai­hei­sia ku­vael­mia. Laa­tu­ta­sol­la kui­ten­kin py­sy­tellään, minkä osoit­taa tyy­likkääs­ti to­teu­tet­tu lop­pu­rat­kai­su.
S­ci­fi-ai­heis­ten elo­ku­vien pe­ri­syn­ti on usein siinä, että kä­si­kir­joit­ta­jat käyttävät lii­ke­nevän va­ran­ton­sa mie­len­kiin­toi­sen ja mie­li­ku­vi­tus­ta kii­hot­ta­van lähtöa­se­tel­man ke­hit­te­lyyn. Kat­so­jan odo­tuk­set nou­se­vat ää­rim­mil­leen, kun­nes ba­naa­li lop­pu­rat­kai­su mätkäistään päin sil­miä. Kir­jai­li­ja Ray Brad­bu­ry ei ikinä sor­tu­nut tähän, vaan kas­vat­ti jän­ni­tettä pik­ku­hil­jaa il­keään lop­pu­kie­mu­raan saak­ka. Tässä suh­tees­sa Knowing – Tie­to ei hä­peä la­ji­tyyp­pinsä edessä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita edustavat hyvää BD-tekniikkaa. Levylle ei ole tallennettu ekstroja. (PS)
12/11/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy