Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Kuuraketti

Moonraker 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1979Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 87441EAN: 6438044111767

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­ha näp­py­naa­ma pe­las­taa maan ja ava­ruu­den.

Van­ha näp­py­naa­ma pe­las­taa maan ja ava­ruu­den. Kuu­ra­ket­ti on hau­ku­tuim­pia osia suu­res­sa sar­jas­sa. Tästä huo­li­mat­ta­se tar­joaa yh­den par­hais­ta aloi­tuk­sis­ta, kun Ro­ger Moo­ren 007 syök­syy vas­tus­ta­jan perään il­man las­ku­var­joa.
Tuo­tan­to­te­kijöiltään suu­reel­li­sin: Jaw­sin kans­sa Rion köy­si­ra­dal­la, Dra­con lin­na, Ve­net­sian ta­kaa-a­jo. Täh­tien so­ta -tyyp­pi­seen räis­kintään siir­ryttäessä flop­paa odo­te­tus­ti, mut­ta on pal­jon mai­net­taan pa­rem­pi.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva eroaa perin pohjin edukseen aiemmasta UE DVD -laitoksessa. Esimerkiksi Venetsian kanaaleilla gondolin yksityiskohdat ja vaatteet piirtyvät jopa yliluonnollisen tarkkoina. Roger Mooren saati näyttelijättärien sminkkaus erottuu jopa häiritsevän selvästi. Toki myös stuntumiehen huimattavan iso takapuoli ja varavarjo näkyvät vauhdikkaassa alkukohtauksessa. Dynaaminen ääniraita erottuu edukseen. Uusi kommenttiraita Roger Mooren kera, ohjaajan ja tekijätiimin kommenttiraita, 103 min. dokumetnit, alku- ja köysiratakohtausten kolme kuvakäsikirjaa, traileri ja still-galleria. Väärä DVD-aika takakannessa. (PS)
03/01/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy