Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cinderella Man

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200907EAN: 8717418068820

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­jan­sa Hap­py Days –e­lo­ku­va vii­mei­sen pääl­le, vaik­ka taus­tal­la on Yh­dys­val­tain 1930-­lu­vun la­ma-a­jan syök­sy­kier­teessä neljän­lap­sen per­heestään huo­leh­ti­van nyrk­kei­lijän ta­ri­na.

Oh­jaa­jan­sa Hap­py Days –e­lo­ku­va vii­mei­sen pääl­le, vaik­ka taus­tal­la on Yh­dys­val­tain 1930-lu­vun la­ma-a­jan syök­sy­kier­teessä neljän­lap­sen per­heestään huo­leh­ti­van nyrk­kei­lijän ta­ri­na.
P­ri­mo Car­ne­ran ja Joe Loui­sin vä­lissä lois­ta­neen, ir­lan­ti­lais­syn­tyi­sen Jim Brad­doc­kin ta­ri­na ta­pai­lee pin­taa ja pää­see al­le vas­ta ot­te­lu­tun­nel­mis­sa, mut­ta ei sen pa­rem­min tai keh­nom­min kuin muis­sa ai­he­pii­rinsä elo­ku­vis­sa. Ei kui­ten­kaan mitään ajan­huk­kaa, niin ei Ron Howar­dil­la ole ta­pa­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeista 1930-luvun tunnelmaa on tavoiteltu, mutta se ei oikein istu loppujen lopuksi. Nyrkkeilyelokuvalle vaadittavaa räjähtävää soundia ei myöskään löydy. Ekstroissa kuusi poistettua kohtausta ohjaajan introlla ja kommentein sekä 9 min. dokumentti. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy