Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Rose

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.88
Ääniraita: Dolby Digital 4.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 87968EAN: 6438044087956

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si yh­teen Ja­nis Jop­li­nin per­soo­naa ku­vai­le­va täh­tey­den kääntö­puo­len ku­vaus tun­tuu tätä ny­kyä van­hah­ta­val­ta ja kli­sei­seltä, eikä mu­siik­ki­kaan pitäy­dy tar­peek­si blue­sis­sa.

Yk­si yh­teen Ja­nis Jop­li­nin per­soo­naa ku­vai­le­va täh­tey­den kääntö­puo­len ku­vaus tun­tuu tätä ny­kyä van­hah­ta­val­ta ja kli­sei­seltä, eikä mu­siik­ki­kaan pitäy­dy tar­peek­si blue­sis­sa. Bet­te Mid­le­rin de­byyt­ti­suo­ri­tuk­ses­ta se ei niinkään ole kiin­ni, vaan tah­meas­ta kä­si­kir­joi­tuk­ses­ta. Mid­ler suo­sii elo­ku­vas­sa vä­ritöntä Aal­bor­gin Taf­fel –ak­va­viit­tia, jo­ka to­siaan­kin on pa­ras luok­kan­sa edus­ta­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen, suttuinen ja kohinainen kuva ei tee oikeutta Vilmos Zigmondin kuvaukselle tai sitten tekijät tavoittelivat dokumentaarista 1960-luvun tunnelmaa. Ääniraita jää kapoiseksi. Vain Bob Segerin sävellys ”Fire Down Below” rokkaa kunnolla. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy