Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Constantine - kahden levyn julkaisu

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen Anamofinen 2.41*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200051EAN: 7321944389420

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lon­gi­nuk­sen keihään omis­ta­ja pitää kä­sissään koh­ta­loa, ja pää­ma­naa­ja jou­tuu pin­nistämään vii­mei­sel­le ra­jal­le.

Lon­gi­nuk­sen keihään omis­ta­ja pitää kä­sissään koh­ta­loa, ja pää­ma­naa­ja (Kea­nu Ree­ves) jou­tuu pin­nistämään vii­mei­sel­le ra­jal­le. DC-sar­ja­ku­va Ver­ti­go Hellb­la­ze­riin pe­rus­tu­va, Ma­naa­ja-e­lo­ku­vas­ta voi­maan­sa am­men­ta­va, kau­hu/s­ci­fi välttää jär­jen hi­ve­net­kin, mut­ta on­nis­tuu luo­maan oi­kean tun­nel­man.
K­ris­ti­nus­kon nau­ret­ta­vuut­ta ku­va­taan mus­tan huu­mo­rin kei­noin. Ateis­ti­ses­ta pe­rus­tas­taan huo­li­mat­ta ei kiih­kous­ko­vai­nen­kaan voi tätä ai­van kiistää. Hel­ve­tin nä­kymät to­teu­te­taan tyy­likkääs­ti.
Pe­ter Stor­ma­re te­kee hie­non, val­ko­pu­kui­sen pa­ho­lai­sen. Al­ku­ku­vis­sa on haus­ka kun­nia­no­soi­tus Kub­ric­kin Ava­ruus­seik­kai­lu: 2001:l­le. Suo­si­tel­laan yli 15-vuo­tiail­le, mut­ta voi­si tämä ol­la K18:­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hyvältä, mutta tarkkasilmäinen näkee aliasing-eloa seinäpinnoissa ja vertikaalisissa tasoissa. Turhan paljon edge enhancement –varjoja. Erinomainen ääniraita. Kahdella levyllä. Ekstroissa 16+6+5+8+12+10+3+6+5 min. dokumentit, kaksi kommenttiraitaa, 14 poistettua kohtausta (18 min.) kommentein, tiiseri, traileri ja musiikkivideo. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy