Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Myrskyn ratsastajat

Point Break 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1991Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: ConcordeKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 4010324041470

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Concorde) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tuo­re FBI-a­gent­ti so­lut­tau­tuu surf­fa­rei­den jen­giin na­pa­tak­seen pank­ki­ryöstöjä teh­tai­le­van kon­na­jou­kon.

Tuo­re FBI-a­gent­ti (Kea­nu Ree­ves) so­lut­tau­tuu surf­fa­rei­den jen­giin na­pa­tak­seen pank­ki­ryöstöjä teh­tai­le­van kon­na­jou­kon. Pos­sen ka­ris­maat­ti­nen joh­ta­ja (Pat­rick Sway­ze) tar­joaa jun­nul­le tien te­kijöi­den jäl­jil­le, mut­ta myös kou­kut­ta­van uu­den elämän­fi­lo­so­fian.
Vel­jei­ly vi­hol­li­sen kans­sa joh­taa sy­vil­le ve­sil­le, jos­sa uu­sien ve­ri­vel­jien vä­li­nen yh­tee­not­to on lo­pul­ta vääjäämätön, mut­ta lop­pu­tu­los ar­vaa­ma­ton. Aja­tuk­sel­li­sis­ta tril­le­reistä tun­net­tu Kath­ryn Bi­ge­low (mm. Ze­ro Dark Thir­ty, Hurt Loc­ker) oh­jaa näpsäkän, ajat­te­le­van jännä­rin, jos­sa ad­re­na­lii­ni pa­kot­taa ha­pen ah­taal­le, mut­ta kaik­ki pok­ku­roin­ti tun­tuu lop­puun as­ti ve­toa­val­ta, jän­nittävältä ja hah­moil­leen us­kol­li­sel­ta.

Kuva

Vaatimaton kuva on pehmeä ja hailakka, mutta onneksi kuitenkin vakaa. Jälki yltää häivähdyksittäin teräväpiirron tontille, tai tässä tapauksessa aallon päälle, mutta valtaosin anti jää käytännössä DVD-tasolle.

Ääni

Ääniraita jää niin ikään kapeaksi. Dialogi toistuu selkeästi, joskin hieman kolkosti, mutta tehostemaailma kuulostaa laukauksia myöten luvattoman lattealta. Ainoastaan aallot vellovat asiallisesti tilassa. Sama tukkoisuus vaivasi myös DVD:tä aikoinaan, joten elokuvan ongelmat saattavat uida syvällä.

Ekstrat

Ekstroissa kolme traileria ja erinomainen sarja koosteita (44 min.). Kyseessä on saksalaispainos alkuperäisellä ääniraidalla, mutta ilman suomenkielistä tai englanninkielistä tekstitystä. (IJ)
09/06/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy