Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Ghostbusters

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2016Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162371564

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­lun­pe­rin pyhäinhäväis­tyk­seltä vai­kut­ta­nut uu­sin­ta­ver­sio pal­jas­tuu vet­reäk­si haa­mu­hu­pai­luk­si omas­sa oi­keu­des­saan.

A­lun­pe­rin pyhäinhäväis­tyk­seltä vai­kut­ta­nut uu­sin­ta­ver­sio pal­jas­tuu vet­reäk­si haa­mu­hu­pai­luk­si omas­sa oi­keu­des­saan. Nai­se­ner­gial­la la­dat­tu re­buut­ti pa­tis­taa uu­den ne­li­kon New Yor­kia uh­kaa­vien haa­mu­jen jäl­jil­le, eikä to­hi­nas­sa eh­di hau­ko­tus tul­la. Näppä­rin elein al­ku­peräi­sil­le elo­ku­vil­le hat­tua nos­ta­va, ja mo­nis­ta sa­mois­ta ris­teyk­sistä oman tiensä et­sivä, elo­ku­va on vauh­di­kas, haus­ka ja tuo­re hu­vi­puis­toa­je­lu, jo­ka löytää mo­net sa­mois­ta nuo­teis­ta kuin esi-isänsä.
Al­ku­peräi­set haa­mu­jen­giläi­set te­kevät elo­ku­vas­sa ku­kin ca­meon, muo­dos­sa tai toi­ses­sa. Lop­pu­teks­tien jäl­keen nähtävä koh­taus lu­paa jat­ko-o­sas­sa esi­tellä vielä yh­den van­han tut­ta­va­van: Zuu­lin.
Bok­si sisältää sekä elo­ku­van al­ku­peräi­sen teat­te­ri­ver­sion, että uu­den noin 7 mi­nuu­til­la jat­ke­tun pi­den­ne­tyn ver­sion. 4K-ver­sio on elo­ku­van "Ex­ten­ded Edi­tion" -ver­sio, jo­ka sisältää muu­ta­man lisäo­tok­sen.

Kuva & ääni

2K:na masteroitu elokuva näyttää nyt 4K-skaalattuna upean terävältä ja väritoistoltaan luontevalta, joskin samaan aikaan hieman kuristetulta. Vaatteiden tekstuurit ja näyttöjen tekstit erottuvat selkeästi paremmin kuin 2D-versiossa, vaikkei sekään vaikuttanut millään muotoa pehmeältä. Mustan taso jää niin ikään aavistuksen harmaaksi, mutta tämä lienee tarkoituksellista pohjustusta neonväreissä hehkuville haamujahdeille. 3D-versioon nähden tässä menetetään nimenomaan tilakuvaltaan vaikuttavat haamujahdit, mutta kokonaisuutena 4K tarjoaa vähemmän hampaiden kiristystä ja kosolti elämyksiä. 3D-version tavoin kuva ulottuu hetkittäin 2.40:1-raamien päälle, mikä sekin sopii hyvin teemaan. Energinen ääniraita riekkuu ja käristää kohteitaan asiallisissa määrin katsojan tärykalvoja koskaan rasittamatta.

Ekstrat

4K-versio on ekstraton, mutta boksi sisältää myös 2D-version ekstroilla. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, poistettuja kohtauksia, mokia ja making of -kooste. Boksi sisältää myös elokuvan 2D-version omalla levyllään. (IJ)
24/12/2016

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy