Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Billy Elliot

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.83*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

O­su­vas­ti Marc Bo­la­nin Elect­ric War­rior -LP:n mu­kaan sven­gaa­va dro­me­dia.

Osu­vas­ti Marc Bo­la­nin Elect­ric War­rior -LP:n mu­kaan sven­gaa­va dro­me­dia. Kai­vos­kau­pun­gin poi­ka in­nos­tuu ba­le­tis­ta. Fu­tis tai nyrk­kei­ly oli­si­vat enemmän per­heen mie­leen. Mai­nio nä­ke­mys eri­lai­suu­des­ta ja sen sie­dos­ta. Sa­mal­la har­vi­nai­nen tut­kiel­ma ih­mi­sen tar­peis­ta liik­kua.
Eu­roop­pa­lai­sek­si hyvä ku­va. Au­dio no­jaa dia­lo­giin ja etu­kaiut­ti­mis­ta tul­vi­vaan mu­siik­kiin. Lak­ko­ta­pah­tu­mia vä­ri­tetään jo ta­kae­fek­teillä­kin Clas­hin Lon­don Cal­lin­gin soi­des­sa. Toi­mi­vaa. Ekst­rois­sa 21 min. mai­nos­do­ku­ment­ti, trai­le­ri, fak­ta­ruu­tu­ja, DVD-ROM -o­suus ja biog­ra­fiat.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy