Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Frankie & Alice

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083011871

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Vuo­den 1973 Los An­ge­le­siin si­joit­tu­va to­si­ta­ri­na st­rip­pa­ris­ta, jon­ka mut­kat­to­man elämän ta­kaa löy­tyy hä­nel­le it­sel­leen­kin yllä­tyk­senä toi­nen ko­via ko­ke­nut per­soo­na.

Vuo­den 1973 Los An­ge­le­siin si­joit­tu­va to­si­ta­ri­na st­rip­pa­ris­ta (Hal­le Ber­ry), jon­ka mut­kat­to­man elämän ta­kaa löy­tyy hä­nel­le it­sel­leen­kin yllä­tyk­senä toi­nen ko­via ko­ke­nut per­soo­na. Sym­paat­ti­sen psy­ko­te­ra­peu­tin (S­tel­lan Skarsgård) avus­tuk­sel­la nai­nen pää­see vä­hi­tel­len sul­ke­man­sa on­gel­man yti­meen.
Kun­nian­hi­moi­nen ja us­kot­ta­van hil­li­tys­ti ete­nevä ker­to­mus ta­sa­pai­noi­lee aluk­si kieh­to­vas­ti draa­man ja jän­ni­tyk­sen vä­lillä, mut­ta muun­tau­tuu lo­pul­ta mean­de­roi­vak­si sai­ras­ker­to­muk­sek­si. Mo­niin säi­kei­siinsä vä­hi­tel­len kom­pas­tu­va tai­val mais­tuu enemmän laa­duk­kaal­ta tv-d­ra­ma­ti­soin­nil­ta kuin is­kevältä elo­ku­val­ta, eivätkä kaik­ki elo­ku­van esit­te­lemät lää­ke­tie­teel­li­set ha­vain­not ole help­po­ja niellä, mut­ta ar­voi­tus on ke­vyen kou­kut­ta­va.
Hal­le Ber­ry te­kee roh­kean suo­ri­tuk­sen useam­man per­soo­nan mää­rittämänä nai­se­na, jo­ka en­sin ha­vah­tuu sisältänsä kum­pua­vaan uh­kaan ja jou­tuu sit­ten voit­ta­maan men­nei­syy­tensä trau­mat. Ber­ry sai roo­lis­taan Gol­den Glo­be -eh­dok­kuu­den, mut­ta voit­to me­ni lo­pul­ta oi­keu­te­tus­ti si­vu suun.

Kuva, ääni & ekstrat

Viitseliäästi luotu, mutta pehmoisesti toistuva kuva näyttää vain muutamaa viirua VHS-tasoa paremmalta. Jälki on kuitenkin vakaata ja väritoistoltaan hallittua. Puhdas ja miellyttävän pehmeästi toistuva ääniraita. Ekstraton. (IJ)
05/08/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy