Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Elää ja kuolla L.A.:ssa

To Live and Die in L.A. 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ku­ris­ta­via tun­tei­ta ai­heut­ta­val­la, ai­kan­sa AOR-­mu­sii­kil­la al­ka­va klas­sik­koe­lo­ku­va.

Ku­ris­ta­via tun­tei­ta ai­heut­ta­val­la, ai­kan­sa AOR-mu­sii­kil­la al­ka­va klas­sik­koe­lo­ku­va. Kuu­ma­kal­le­mai­nen sa­lai­nen agent­ti (Wil­liam Pe­ter­sen) tur­hau­tuu, eikä jätä si­vua kääntämättä saa­dak­seen kiin­ni ra­hanvää­rentäjän (Wil­lem Da­foe). En­simmäi­nen Da­foen mer­kittävä roo­li, kun Lie­keh­ti­viä ka­tu­ja ei oi­kein voi las­kea.
John Tur­tur­ro on­nis­tuu va­si­ka­no­sas­saan hie­nos­ti. Dean Stoc­kwel­lin kie­ro la­ki­mies tar­joaa na­sa­koi­ta koh­tauk­sia.
Luul­ta­vas­ti en­simmäi­nen ben­ji-hyp­py val­ta­vir­ran elo­ku­vas­sa, mut­ta en­nen kaik­kea Ma­naa­ja-oh­jaa­jan ir­tiot­to van­han mai­neen hii­pu­vil­la lai­neil­la. Ta­kaa-a­jo­jen päi­vi­tys 1980-lu­vul­le, mut­ta juu­ri ja juu­ri neljä täh­teä. Eroot­ti­nen toi­min­ta on pääl­le lii­mat­tua. Mut­ta vä­ki­val­taa ku­va­taan niin kuin pitäi­si. Se sat­tuu ja siitä kuo­lee, lap­set.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman rakeinen ja pehmeä kuva. Jonkin verran roskainen. Näyttää kuitenkin hyvältä. Pehmeäsoundinen ääniraita, joka löytää dynamiikkaa. Näin iskevältä tämä ei aikoinaan teatterissa kuulostanut, mikä luo hieman epätodellisen tunnelman. Levittää hieman liikaa dialogia, sivukauittimien pitäisi olla magneettietäisyydellä. Ei ekstroja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy