Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sinun kanssasi kahden

The Easter Parade 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1948Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 30207EAN: 7321944670726

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tans­si­ja yrittää unoh­taa en­ti­sen hei­lan­sa ta­pail­les­saan me­nes­tystä uu­den part­ne­rin kans­sa.

Tans­si­ja (F­red As­tai­re) yrittää unoh­taa en­ti­sen hei­lan­sa (Ann Mil­ler) ta­pail­les­saan me­nes­tystä uu­den part­ne­rin kans­sa (Ju­dy Gar­land). MGM:n klas­sik­ko­mu­si­kaa­li on sin­nikäs sis­si, sillä sitä on pe­rin­tei­ses­ti kat­sot­tu pää­siäi­senä siinä missä Cap­ran elo­ku­via jou­lu­na.

Kuva, ääni & ekstrat

TechniColor-värit hehkuvat lämpimästi, joskaan eivät kovin luonnollisesti. Hieman kohinaa. Selkeä monoraita. Ekstroissa Astairen tyttären ja Garlandin elämänkerran kirjoittajan kommenttiraita, Garlandin trailerigalleria, 34 min. dokumentti ja poistettu musiikkikappale ”Mr. Monotony” (20 min.). (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy