Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

A Dirty Shame

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
VET: 200502EAN: 6438044050950

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Let’s go se­xy!

Let’s go se­xy! Huo­non maun mes­ta­rin uu­sim­mat oh­jauk­set eivät ole kum­moi­ses­sa mai­nees­sa, mut­ta ai­na­kin tämä jak­saa nau­rat­taa. Bal­ti­mo­re­lai­sen lä­hiön asuk­kaat jou­tu­vat sek­siad­dik­teik­si kuin 1950-lu­vun UFO-e­lo­ku­vis­sa ikään. Wa­ters ir­vai­lee osu­vas­ti ame­rik­ka­lais­ten kak­si­ja­kois­ta sek­si­suh­det­ta: jo­ko sitä tul­vii jo­ka tuu­tis­ta tai sit­ten ol­laan ää­rimmäi­sen mo­raa­li­sia. Tra­cey Ull­man te­kee yh­den par­hais­ta roo­leis­taan, ja John­ny Knox­vil­le­kin pärjää hy­vin sek­sin yli­pap­pi­na. Ja mitä ta­pah­tui­kaan Da­vid Has­sel­hof­fin kak­ka­kik­ka­roil­le? Lop­pu tie­tys­ti lerp­sah­taa, jos il­mai­su sal­li­taan tässä yh­tey­dessä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva. Ääniraita tulvii aiheeseen liittyvää 1950-luvun rock ’n’ rollia. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, 82 min. dokumentti, poistettu kohtaus, traileri ja 5 min. Toy Joy -lyhytelokuva.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy