Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ran

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 156 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.81
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 93597  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­ha­kes­pea­rea men­nen ja tul­len, län­si­mais­ta kult­tuu­ria yh­dis­tet­tynä feo­daa­li­sen Ja­pa­nin kum­mal­li­suuk­siin.

S­ha­kes­pea­rea men­nen ja tul­len, län­si­mais­ta kult­tuu­ria yh­dis­tet­tynä feo­daa­li­sen Ja­pa­nin kum­mal­li­suuk­siin. Lop­pu­tu­le­ma ei niin ih­meel­li­sen ou­to enää ole­kaan. Ku­ro­sawan vä­ri-ent­ree ei kui­ten­kaan ole enää niin suu­ri ta­paus kuin ai­koi­naan. Mut­ta isän ja poi­kien suh­teet osa­taan pan­na asen­toon, jot­ta Freud, Mann ja kump­pa­nit kal­pe­ni­si­vat. Pel­le on lo­pul­ta ai­noa jär­kevä olen­to ko­ko ta­ri­nas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen kuva toistaa väri kauniisti, mutta kohisee hieman. DS-ääniraita tarjoaa muhkeaa bassoa ja aika vivahteikasta äänimaailmaa. Ekstroihin on tallennettu filmografia ja traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy