Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

1492 - Paratiisin valloitus

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 149 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­van pi­laa ti­laus­työn ma­ku Ko­lum­buk­sen Ame­ri­kan löytö­ret­ken 500-­vuo­tis­juh­lan kun­niak­si.

E­lo­ku­van pi­laa ti­laus­työn ma­ku Ko­lum­buk­sen Ame­ri­kan löytö­ret­ken 500-vuo­tis­juh­lan kun­niak­si.
Suur­mie­histä on vai­kea tehdä hyvää elo­ku­vaa. Pompöö­si flop­pi, mut­ta vas­taa koh­tuul­lis­ta kol­men osan tv-sar­jaa yhtä­jak­soi­ses­ti esi­tet­tynä. Ar­den­ne­lai­sen jun­tin oloi­ses­ta Ge­rard De­par­dieus­ta ei saa Ko­lum­bus­ta te­kemälläkään.

Kuva, ääni & ekstrat

Koko ruudun täyttävä laadukas kuva, joka pan&scannattuna menettää jonkin verran ohjaajan kuvakompositioista. Jykevähkö Dolby Surround -ääniraita nostaa ilmaisun normaalia tv-draamaa korkeammalle. Ekstroissa vain biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy