Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

007 ja kultainen ase Special Edition

The Man with the Golden Gun 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1974Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6420201122334

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sar­jan lap­sel­li­sin teos.

Sar­jan lap­sel­li­sin teos. Ian Fle­min­gin vii­mei­sek­si jää­nyt ro­maa­ni­kaan ei ol­lut kak­si­nen. Yk­si näyttävä stunt­ti, au­ton te­kemä ko­ko­volt­ti ja Ch­ris­top­her Lee eivät pe­las­ta pal­jon. Myös sar­jan huo­noim­pia tun­na­rei­ta (Lu­lu).

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvassa on virheitä varsinkin alkupuolella. Muutenkin hieman lattea esitys, valjut värit. Karkea ääniraita. Saattaa olla DS, mutta käytännössä hyvä, jos vastaa stereota. Ekstroiltaan pätevä: 8-sivuinen triviavihko, dokumentti, ohjaajan audioraita, stunttidokumentti, radio- ja tv-mainoksia ja kuvagalleria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy