Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

The Love Punch

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5706140576225

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Lup­sak­ka ro­mant­ti­nen ko­me­dia eron­nees­ta elä­keläis­pa­ris­kun­nas­ta, jo­ka sui­vaan­tuu elä­ke­ra­has­ton­sa kaap­pauk­ses­ta siinä mää­rin tu­li­ses­ti, että pa­ri­val­jak­ko läh­tee et­simään syyl­li­siä Pa­rii­sis­ta ja Can­ne­sis­ta as­ti.

Lup­sak­ka ro­mant­ti­nen ko­me­dia eron­nees­ta elä­keläis­pa­ris­kun­nas­ta (Pier­ce Bros­nan ja Em­ma Thomp­son), jo­ka sui­vaan­tuu elä­ke­ra­has­ton­sa kaap­pauk­ses­ta siinä mää­rin tu­li­ses­ti, että pa­ri­val­jak­ko läh­tee et­simään syyl­li­siä Pa­rii­sis­ta ja Can­ne­sis­ta as­ti. Pa­ras rat­kai­su ti­lien ta­sauk­seen tun­tuu ole­van van­ha­nai­kai­nen ti­mant­ti­ryöstö, jon­ka on­nis­tu­mi­nen vai­kut­taa en­sial­kuun epä­to­dennäköi­semmältä kuin pa­rin pa­luu yh­teen.
Ke­peä ko­me­dia lepää osaa­vis­sa kä­sissä ja viih­dyttää vai­vat­ta vaik­ka elo­ku­van in­no­vaa­tiot jäävät­kin ehkä pie­nik­si. Ta­ri­nan pe­rin­teik­kyy­destä huo­li­mat­ta useam­pi tem­paus siellä täällä muun­te­lee kui­ten­kin ki­vas­ti gen­ren odo­tuk­sia, ja ko­ko­nai­suus­kin toi­mii vet­reän suo­ra­vii­vai­ses­ti. Ava­ran ja näyttävän miljöön puo­les­ta tämä toi­mii myös puo­len­tois­ta tun­nin lo­ma­reis­su­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Ekatraton. (IJ)
26/08/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy