Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Kaikki kauniit hevoset

All the Pretty Horses 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Yl­tiö­ro­man­tiik­kaa ja lievää ra­sis­mia rea­lis­miin yh­distävä, 1950-­lu­vun Mek­si­koon si­joit­tu­va wes­tern.

Yl­tiö­ro­man­tiik­kaa ja lievää ra­sis­mia rea­lis­miin yh­distävä, 1950-lu­vun Mek­si­koon si­joit­tu­va wes­tern.
Tek­sa­si­lais­nuo­ru­kai­nen (Matt Da­mon) ta­paa rik­kaan je­fen tyttä­ren (Pé­ne­lo­pe Cruz), jou­tuu van­ki­laan ja pa­laa ha­ke­maan oman­sa. Juo­ni pol­vei­lee sii­hen mal­liin, että Mar­ton Tai­ga ja Si­mo Pent­tilä va­pi­se­vat hau­dois­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, mutta värit ovat hieman aneemiset. Erinomainen ääniraita, joka käyttää tyylillä kaikkia kanavia. Ekstroissa biografiat ja trailerit. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy