Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Päin seinää

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
1080p 2.39*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438044399660

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­ti­mai­sen elo­ku­van angs­ti­sen lä­hiö­la­ji­tyy­pin hist­ro­ria ei ole yhtä pitkä kuin sur­kea, mut­ta sii­hen is­kee Päin seinää.

Ko­ti­mai­sen elo­ku­van angs­ti­sen lä­hiö­la­ji­tyy­pin hist­ro­ria ei ole yhtä pitkä kuin sur­kea, mut­ta sii­hen is­kee Päin seinää. Se ku­vaa yh­teis­kun­nan lai­ta­puol­ta ja elämän kur­juut­ta hen­kiläitään ymmärtäen ja mus­taa huu­mo­ria an­nos­tel­len.
E­ri­tyis­luok­kien ar­ki tai Ha­ku­ni­lan be­to­ne­hel­vet­ti eivät ole vetä­vim­piä ai­he­pii­rejä tai miljöiyö, mut­ta niinpä vain elo­ku­va pys­tyy niistä ir­rot­ta­maan rea­lis­mia, ma­giik­ka, draa­maa ja ko­me­diaa. Dia­lo­gi osuu ja up­poaa. Sil­ti pääai­he on an­kea: mik­si isätön tei­ni­tyttö lyö?
Nuor­ta kak­kospääo­saa esittävä Mi­mo­sa Wil­la­mo suo­riu­tuu vai­keas­ta roo­lis­taan eri­no­mai­ses­ti ja vie so­pi­vas­ti huo­mio­ta ko­ke­neem­pien, Ar­mi Toi­va­sen ja Kai Leh­ti­sen, roo­li­hah­moil­ta. Tämä ta­sa­pai­not­taa draa­maa..
Ant­ti Heik­ki Pe­so­nen on tul­lut jäädäk­seen. Nyt hä­nen vain täy­tyy uu­siu­tua.
Tai mik­sei hän voi­si tehdä suo­ma­lai­sen elo­ku­van sa­ral­la Bal­za­cit ja Hergét eli al­kai­si pyö­rittää vä­rikästä kaar­tiaan elo­ku­vas­ta toi­seen. Mie­len­kiin­toi­nen aja­tus.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroihin on tallennettu palkittu, eräänlainen Päin seinää –elokuvan esiaste, lyhytelokuva Korsoteoria (2012, 30 min.), joka jäi Asko Sahlmanin viimeiseksi elokuvaksi sekä minilyhäri Sano kiitos ja tanssi (2012, 8 min.) (PS)
05/05/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy