Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Salattu rikos

High Crimes 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

La­ki­nai­sen miestä syy­tetään van­hois­ta so­ta­ri­kok­sis­ta.

La­ki­nai­sen (Ash­ley Judd) miestä (Jim Ca­vie­zel) syy­tetään van­hois­ta so­ta­ri­kok­sis­ta. So­taoi­keu­den asian­tun­ti­ja (Mor­gan Free­man) al­kaa puo­lus­taa syy­tet­tyä ju­tus­sa, jo­ka ku­vas­taa hy­vin USA:n ar­mei­jan oi­keu­so­lo­ja.
Hie­man liian pitkä, mut­ta oh­jaa­ja osaa myös yllättää. Pe­rus­tuu Jo­seph Fin­de­rin ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuvan ja äänen laatu. Ekstroihin on tallennettu yli 20 minuuttia dokumentin pätkiä ja ohjaajan kommenttiraita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy