Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Finding Neverland – tarinan lähteillä

Finding Neverland 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 112056EAN: 6438044010152

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Näy­telmä­kir­jai­li­ja J.M. Bar­rie on jää­nyt suu­rel­le yleisöl­le pe­rin tun­te­mat­to­mak­si ni­mek­si, kun ot­taa huo­mioon, kuin­ka tun­net­tu las­ten­ro­maa­ni Pe­ter Pan on ol­lut.

Näy­telmä­kir­jai­li­ja J.M. Bar­rie on jää­nyt suu­rel­le yleisöl­le pe­rin tun­te­mat­to­mak­si ni­mek­si, kun ot­taa huo­mioon, kuin­ka tun­net­tu las­ten­ro­maa­ni Pe­ter Pan on ol­lut.
John­ny Depp eläy­tyy lap­set­to­mak­si jää­neen kir­jai­li­jan roo­liin. Mies tun­tee kiin­ty­mystä yk­sin­huol­ta­jan (Ka­te Wins­let) lap­si­kat­raa­seen. Es­tot­to­mien ja vil­pittö­mien las­ten seu­raa­mi­nen joh­taa es­ka­pis­min suur­teok­seen, mut­ta ka­riut­taa vik­to­riaa­ni­sen mo­raa­lin ka­ri­kois­sa oman avio­lii­ton.
E­lo­ku­van hie­noin saa­vu­tus on se, että pe­rin­tei­nen ro­man­tiik­ka py­syy tyys­tin pois­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita eivät tavoittele taivaita, mikä sopii tyyliin. Ekstroissa kommenttiraita, 2+3+15 min. dokumentit ja 6 min. epäonnistuneita otoksia. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy