Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ukkosmyrsky

Lightning - fire from the sky 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­mi­ton, hel­lyttävän pe­rin­tei­nen ka­tast­ro­fijännä­ri pik­ku­po­jas­ta, jo­ka en­nus­taa vuo­si­sa­dan myrs­kyn is­kevän ko­ti­kau­pun­kiin­sa.

Har­mi­ton, hel­lyttävän pe­rin­tei­nen ka­tast­ro­fijännä­ri pik­ku­po­jas­ta, jo­ka en­nus­taa vuo­si­sa­dan myrs­kyn is­kevän ko­ti­kau­pun­kiin­sa. Ku­kaan ei tie­tenkään us­ko häntä en­nen kuin pal­lo­sa­la­mat ko­put­ta­vat ovel­le. Il­mei­seen lat­teu­teen­sa näh­den omi­tui­sen mie­len­kiin­toi­nen viih­depätkä.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeä, etenkin tummemmissa otoksissa väreiltään luonnoton ja kohinainen kuva. Salamoinnissa kuva muuttuu joskus raitamaiseksi. ÄÄäni on vaisu, mutta selkeä. Ekstroissa filmografiat ja traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy