Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Collateral Beauty

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 7340112736750

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ru­nol­li­nen elo­ku­va tyttä­rensä kuo­le­man jäl­keen kuo­reen­sa vetäy­ty­neestä newyor­ki­lai­ses­ta mai­nos­mie­hestä, jon­ka yh­tiö­kump­pa­nit ve­nyvät röyh­keään temp­puun saa­dak­seen tämän ta­kai­sin elä­vien kir­joi­hin.

Ru­nol­li­nen elo­ku­va tyttä­rensä kuo­le­man jäl­keen kuo­reen­sa vetäy­ty­neestä newyor­ki­lai­ses­ta mai­nos­mie­hestä (Will Smith), jon­ka yh­tiö­kump­pa­nit ve­nyvät röyh­keään temp­puun saa­dak­seen tämän ta­kai­sin elä­vien kir­joi­hin.
Sa­tu­mai­sin as­ke­lin ta­ri­naan­sa eteenpäin tal­laa­va elo­ku­va sot­kee kiin­nos­ta­val­la ta­val­la to­sielämän ja puh­taan sa­dun ai­nek­sia. Kuo­le­ma, rak­kaus ja ai­ka esiin­tyvät elo­ku­vas­sa ih­mis­muo­dos­sa kuin Dic­ken­sin sa­dus­sa kon­sa­naan, mut­ta ovat li­haa ja ver­ta jos näin ha­luaa us­koa. Ra­ken­nel­ma on hi­ve­nen pöhkö, mut­ta ta­ri­nan sydän on pai­koil­laan ja näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set nap­pio­su­mia omas­sa kas­tis­saan. Lop­pu­tu­le­ma­na on elämän­myön­tei­nen jou­lue­lo­ku­va, jon­ka voi kat­soa näin ju­han­nuk­sen al­la­kin ni­kot­te­le­mat­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja vetreä ääniraita. Kuvallinen kerronta hyötyy mukavasti autenttisista New Yorkin maisemista aina Washington Square -aukiolta keskuspuistoon ja Brooklyniin saakka. Detaljit, patina ja kevättalvisen kolkko värimaailma toistuvat virkeästi. Puhtaasti soljuva ääniraita elävöittää antiaan toisinaan musiikkiraidalla, joka löytää osuvat nuotit tunnelmien ja tempon väliltä. Ekstroissa lyhyt making of (15 min.). (IJ)
11/06/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy