Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Cast Away - tuuliajolla - Special Edition

Cast Away 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 138 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mo­der­nin ro­bin­so­na­din heik­kous ja ehkäpä uu­del­lee­nar­vion jäl­keen voi­ma on sen rea­lis­ti­suus.

Mo­der­nin ro­bin­so­na­din heik­kous ja ehkäpä uu­del­lee­nar­vion jäl­keen voi­ma on sen rea­lis­ti­suus. Da­niel De­foe oli suu­ri ro­man­tik­ko ver­rat­tu­na Ze­mec­ki­siin, jo­ka loi kii­rei­sel­le ny­kypäiväl­le vas­ta­koh­dan Mo­nu Ri­ki -saa­rel­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Visuaalisesti näyttävä, pientä yksityiskohtien värinää alkupuolella. Äärimmäisen harkittu ääniraita. Erinomainen kahden levyn paketti: 28 min. mainosdokumentti, 47 min. Tom Hanksin haastattelu, 27 min. haaksirikkokirjallisuudesta, 13 min. suomalaisomisteisesta Wilson-lentopallosta, 14 min. saaren saloja, 8 min. tehosteista, still-kuvia, 16 min. kuvakäsikirjoituksen vertailua lopulliseen elokuvaan ja kaksi traileria. Kaikki vieläpä suomiteksteillä. R1:nä on saatavissa myös DTS 6.1ES/DD5.1EX -versio, jossa tekijöiden kommenttiraita, kaksi traileria ja 10 tv-mainosta. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Robert Zemeckis
Pääosissa: Tom Hanks
Tarina: William Broyles Jr.
Kuvaus: Don Burgess
Musiikki: Alan Silvestri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy