Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

In Darkness

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083149079

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

So­kea nai­nen kie­tou­tuu ri­kol­lis­maail­man mur­ha­vyyh­tiin kau­niin naa­pu­rin­sa kaut­ta.

So­kea nai­nen kie­tou­tuu ri­kol­lis­maail­man mur­ha­vyyh­tiin kau­niin naa­pu­rin­sa kaut­ta. Na­ta­lie Dor­mer te­kee sinänsä hyvän roo­li­suo­ri­tuk­sen um­pi­tylsässä lef­fas­sa.
Juo­nenkään­tei­den epäus­kot­ta­vuu­des­sa on vai­kea py­syä mu­ka­na kun aja­tus on ol­lut kä­si­kir­joit­ta­jal­la hu­kas­sa. Mie­li­ku­vi­tuk­sen ylian­nos­tus on joh­ta­nut juo­nenkään­tei­den mo­ni­syi­seen ka­val­kaa­diin, jo­ka puo­les­taan joh­taa ky­symään mistä oli edes ky­sy­mys ja kan­nat­ta­ko sen miet­ti­mi­sellä her­mo­ja ylipäätänsä st­res­sa­ta.
Tu­si­nat­ril­le­ri ei jak­sa ku­tit­taa mie­len­kiin­toa oi­kein missään vai­hees­sa. Ta­ri­na voi­si toi­mia pa­rem­min kir­jal­li­ses­sa muo­dos­sa tai jos elo­ku­vaan lisäi­si ker­to­jan sa­no­maan se mikä oli tar­koi­tuk­se­na saa­da sa­not­tua. Elo­ku­va al­kaa kui­ten­kin lu­paa­vas­ti, ja Emi­ly Ra­taj­kows­ki on he­ku­mal­li­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat pääosin hyvälaatuiset, tosin tummien kohtausten erottelevuus voisi olla parempi. Niukoissa ekstroissa sarja lyhyitä haastatteluita. (EM)
15/04/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy