Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Cartouche

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1962Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: Anchor BayKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
  EAN: 01313114929

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

A­le­xan­de Du­mas van­hem­pan­sa lu­ke­neet eivät koe tyy­dy­tystä se­lail­les­saan epä­toi­voi­ses­ti tun­ne­tuim­pia suo­ra­tois­to­pal­ve­lu­ja.

A­le­xan­de Du­mas van­hem­pan­sa lu­ke­neet eivät koe tyy­dy­tystä se­lail­les­saan epä­toi­voi­ses­ti tun­ne­tuim­pia suo­ra­tois­to­pal­ve­lu­ja.
Le­vyllä van­han ajan kun­non seik­kai­lu­ja löytää ha­lu­tes­saan, on­nek­si. Du­mas-pas­tis­si Seik­kai­li­ja Car­touc­he, miek­ka ja ro­mans­si -la­ji­tyy­pin tun­net­tu teos ei to­sin par­hai­ta va­lin­to­ja ole. Oh­jaa­ja­na on Mies Rios­ta -seik­kai­lus­ta tut­tu de Bro­ga.
Jean-Paul Be­mon­don ka­ris­ma ja Clau­dia Car­di­na­len kau­neus eivät riitä peittämään al­leen lap­sel­li­sia juo­nenkään­teitä. Sil­ti tämän kat­soo mie­luum­min kuin tu­si­nan ny­kypäivän seik­kai­lue­lo­ku­via.
O­ma ny­kypäivään lin­kit­tyvä tee­man­sa tässä to­ki on. Me­too käy mie­lessä ja myös se tul­lee selväk­si, että rans­ka­lais­ten kel­ta­lii­vi­kes­kus­te­lu täy­tyy ulot­taa ku­nin­ga­sa­jal­le saak­ka.

Kuva, ääni & ekstrat

Kohinaisen kuvan värit ovat karmiinisen karmeat. VHS-tasostaan huolimatta tämä jotenkin kuitenkin toimii, eikä sen takia tarvitse levykelkkaa huudattaa. Äänentoisto on karkeahko, mutta toimiva. Katsoja voi valita alkuperäisen ranskan tai dubatun englannin. Suositeltava on alkuperäinen, jota voi halutessaan ehostaa englantilaisilla teksteillä. Ekstroja ei ole tallennettu, mutta kansiossa on hieno pinup-kuva Claudiasta. R1-levy. (PS)
19/01/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy