Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Neljä vuodenaikaa

The Four Seasons 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 89336EAN: 6416548925318

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­va ei ole ni­mestään huo­li­mat­ta mikään ho­tel­lid­raa­ma, vaan se ku­vaa ystä­vien elämää vuo­tui­sen kier­ron ai­ka­na.

E­lo­ku­va ei ole ni­mestään huo­li­mat­ta mikään ho­tel­lid­raa­ma, vaan se ku­vaa ystä­vien elämää vuo­tui­sen kier­ron ai­ka­na.
Sym­paat­ti­nen ih­mis­suh­ded­raa­ma ker­too liian lä­hei­sessä suh­tees­sa elävästä kol­mes­ta avio­pa­ris­ta, joi­den lo­ma­ru­tii­ne­ja rik­koo uu­si nuo­ri vai­mo, jon­ka ryhmän mac­ho­mies tuo mu­kaan va­kiin­tu­nei­siin ku­vioi­hin. Al­ku­kan­keu­den jäl­keen tästä su­keu­tuu ajoit­tain tark­ka­silmäi­nen ja haus­ka­kin ta­ri­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
24/06/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy